Ana Sayfa > Hamur İşleri - Börekler > Sütlü Börek

(Sütlü Börek nasıl yapılır)

Sütlü Börek için kullanılan malzemeler :
1 kg yufka
1 kg süt
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı su
1çay kaşığı tuz

Tarifi :
Süt, yağ, su ve tuz karıştırılır. Herbir yufka tepsiye dizilirken aralarına bu karışımdan dökülür. Yufkalar bitince üzeri kesildikten sonra fırında pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 28 Kasım 2003

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,011 saniyede oluşturuldu.