Ana Sayfa > Pilavlar - Makarnalar > Beyinli Pilav

(Beyinli Pilav nasıl yapılır)

Beyinli Pilav için kullanılan malzemeler :
2 bardak pirinç
4 bardak et suyu
1 sığır veya 2 adet koyun beyni
3 yemek kaşığı tereyağı
tuz-karabiber

Tarifi :
Kaynayan et suyuna zarı çıkarılıp küp biçiminde doğranmış beyinleri katın. Tuz, karabiber, yağ ve yıkanmış pirinci de koyup kısık ateşte pişirin. 30 dk demlendirip servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,022 saniyede oluşturuldu.