Hamilelik , Bebek Bakımı , Tüp Bebek Gelinlik , Gelinlik Dükkanları , Evlilik , Nikah , Düğün Salonları , Alyans , Nikah Şekeri , Düğün Organizasyonu , Balayı
Ana Sayfa  
20 Ekim 2014 - Pazartesi 

Hoşgeldiniz

Şu anda sitemizi
102 kişi
geziyor

Sayfa İçinde Arama


Tarif Ekle
Yemek Sözlüğü
Püf Noktaları
Şifalı Bitkiler
Ölçüler
Kalori Cetveli
Diyetler
Restaurantlar

Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz

Üye sayımız 2554
Son Üyemiz
NEVİN ATA

Üye Listesi
Üye İşlemleri
Tarif Ekle

Ziyaretçi Sayımız


Resimli Yemek Tarifleri


Resimli yemek tarifleri sayfası; Meltem'in günlük hayatta, davetlerde yaptığı yemek tariflerini, ramazan sofralarında (iftar yemekleri, sahur yemekleri) yaptığı ramazan yemeklerini, sizlerle paylaştığı, sizin de üye olabileceğiniz, ücretsiz yemek tarifi sayfasıdır. yemek nasıl yapılır, yemeğin tarifi nedir gibi sorularınıza sayfamızdan cevap bulabilirsiniz. Yemek tarifleri sayfasında bulunan ücretsiz hizmetlerden bazıları şunlardır: Malzemelere göre arama, yemek ismine göre arama, kategorisine göre arama, günlük yemek menüsü, kategorilere göre listelenmiş yemek tarifleri, web sayfanıza günün menüsü ekleme, pratik bilgiler, yöresel tarifler. Üye olduğunuzda kendi tariflerinizi çok kolay şekilde sayfaya ekleyebilirsiniz. E-posta adresinizi listeye eklerseniz, günün menüsü adresinize hergün gönderilir. Afiyet olsun. ......Meltem
Yemek Tarifleri
  Adı içinde   geçenler
  Malzemesinde 
 olsun
  Malzemesinde   olmasın
  Kategorisi    olanlar
 
                          



Buğu Kebabı

( Buğu Kebabı nasıl yapılır, Buğu Kebabı yemek tarifi )
     
Buğu Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler : 1 kg kuşbaşı kuzu eti
20 adet arpacık soğan
8 diş sarımsak
3 adet domates
1 tatlı kaşığı kekik
250 gr margarin
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
Yemeğin Mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6
Buğu Kebabı Tarifi : Arpacık soğanları soyduktan sonra kuşbaşı kesilmiş kuzu etleriyle birlikte bir tencereye koyalım. Margarini de ilave edip ocağın üstüne oturtalım. Rendelediğimiz domatesleri ve diş diş ayıkladığımız sarımsakları, tuzu, karabiberi ve kekiği tencereye ilave edip bir sefer karıştırdıktan sonra kısık ateşte hiç ağzını açmadan 2 saat kadar pirişelim.

Piştikten sonra sıcak sıcak servis yapalım.
Gönderen : kartal72
Gönderdiği Tarih : 10 Eylül 2009


  Bu yemek hakkında 1 kişi yorum yazdı.
Yemeğin ortalama puanı

sibel duman
Puan :
süper bir yemek hemde hafif denemenizi tavsiye ederim


Yorumlarınız bizim için değerlidir. Lütfen yorum yazınız.
* Ad Soyad :
E-posta
(doldurulması zorunlu değil, sayfada yayınlanmayacak)
:
  Web Adresi :
* Yorum :
  Puan :
* İşlem Sonucu :



Google
Web yemek.meltem.gen.tr







İftar Tarifleri, Ramazan Tarifleri, İftar Yemekleri, Sahur Yemekleri

Fotoğraf Albümü

yemek tarifleri


Günün Menüsü
Bahar Çorbası
Pırasa Dolması
Sebzeli Börek

Günün Püfü
Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.

En Son Eklenenler
Levrek Sarma
Fırında Somon 2
Saçaklı Köfte
Taze Kekikli Sucuk Kavurma
Pofidik Poğaça
Macaron
Hurma Lisa
Tavuklu Pratik Güveç
Yalancı Beyti
Fırında Karnıbahar Mücveri


 

 

 
Powered By Kesdi.Com ©

Etiketler
Et Yemekleri | Çorba Tarifleri | Tavuk Yemekleri | Tatlı Tarifleri | Pilav Tarifleri | Pasta Tarifleri | Kek Tarifleri | Hamurişi Tarifleri | Börek Tarifleri | Salata Tarifleri | Salatalar | Oktay Usta | Emine Beder | Ayşe Tüter | Ebru Şallı | Diyet | Etli | Bebek Çocuk | Zeytinyağlı | Gaziantep | Sivas | Yöresel Tarifler | Mama Tarifleri | Ramazan Tarifleri | İftar Tarifleri | Sahur Tarifleri | Yemekteyiz|